Home

Pharma 1 Science va ofera solutia unei dezinfectii BIO profesionale cu spectru complet de actiune Bactericid, Fungicid, Micobactericid, Virucid, Sporicid.

Este mult mai important sa previi decat sa tratezi, asadar conceptul pe care il promovam este de a actiona in sensul profilactic, proactiv si nu reactiv in lupta cu agentii patogeni.

Va punem la dispozitie cele mai inovatoare produse si tehnici de combatere a infectiilor nosocomiale. Oferta noastra contine atat dezinfectanti cat si servicii de dezinfectie integrata.

Produsele pe care vi le oferim fac parte din noua generatie de dezinfectanti, extrem de eficienti, fara nici un risc atat pentru utilizatori cat si pentru mediu, BIODEGRADABILI, NON TOXICI, NON COROZIVI, NON ALERGENI / NU DEZVOLTA REZISTENTA BACTERIANA.

Tara de origine este Franta, iar producatorul este OXY’PHARM.

Conceptul de nebulizare este folosit cu succes in foarte multe locatii din intreaga lume peste 30 de tari, de la spitale si clinici private pana la crese si gradinite, industria alimentara, industria farmaceutica, hoteliera, auto si este avizat din punct de vedere medical (avizat de Ministerului Sanatatii).

Acest concept este implementat in Romania in peste 60 de locatii : spitale, clinici private, industria farma, educatie, spa & wellness, comunitati etc

Pentru mai multe detalii in privinta produselor si servciilor oferite va rugam accesati pagina Produse si Servicii.